כל עסק מחויב בהחזקת רישיון עסק, אך לא כל עסק מחויב בהחזקת רישיון יצרן ולא כל עסק מחויב בהחזקת רישיון מטעם משרד הבריאות. רישיון יצרן משרד הבריאות הוא רישיון המוענק לעסקי מזון העוסקים בייצור מזון, על פי הגדרתו של המונח "ייצור" בחוק. כל תהליך שבו אתם מבצעים פעולות ייצור, עיבוד ואפילו אריזה מחדש של דבר מזון, קוסמטיקה, רפואה או משקאות הוא תהליך המוגדר כתהליך ייצור, ומחייב אתכם בהחזקת רישיון יצרן מתאים מטעם משרד הבריאות.
תהליך מקצועי עתיר פרטים ואלמנטים מקצועיים
התהליך של הוצאת רישיון יצרן משרד הבריאות הוא תהליך מורכב, הסובב ברובו סביב קריטריונים בהם צריך לעמוד המבנה בו נערך הייצור. קריטריונים אלה כוללים אלמנטים כמו חיפוי קירות, גובה מחיצות, מספר וגודל כיורים, זרימת מים חמים, תעלות ניקוז, שיפועי רצפה, סוג הציוד, אוורור, תאורה, חדרי שירותים לעובדים, תהליכי עבודה ואפילו חלוקת מפעל הייצור למתחמים נפרדים של חומרי גלם, ייצור, אריזה, אחסון וכן הלאה. במסגרת התהליך, יש להציג למשרד הבריאות תכניות אדריכליות, תברואתיות, סביבתיות ובטיחותיות ולהתנהל מולו עם שורה של מסמכים רשמיים ובירוקרטיים.
מטפלים לכם בכל התהליך של הוצאת רישיון יצרן משרד הבריאות
כיצרני מזון, אתם לבטח טובעים בשלל אתגרים עסקיים ותפעוליים, ובכל מקרה ברור לכם שאין לכם את הידע המקצועי או הזמן הפנוי להתעסק עם הוצאת רישיון יצרן משרד הבריאות. בדיוק מהסיבה הזאת, משרד המכון לרישוי עסקים המתמחה בתחום רישוי העסקים בכלל, וברישוי עסקי מזון בפרט, מציע לכם שירות לניהול מלא של משימת בקשת הרישיון והטיפול בתהליך הרישוי מא' ועד ת'. במסגרת זו, בנוסף לכל התכניות והמסמכים שאנו נגבש עבורכם לטובת העניין, אנו גם נספק לכם ייעוץ וליווי צמודים בתהליכי ההקמה בשטח, על מנת לוודא שאתם עושים את הדברים נכון.
שירות מלא ומקיף מא' ועד ת'
משרד המכון לרישוי עסקים פועל מהעיר חולון, ומשרת יצרני מזון מכל רחבי הארץ. המשרד מנוהל על ידי צוות מקצועי, הכולל תברואן מוסמך מטעם משרד הבריאות ואדריכלית מקצועית ומנוסה בתחום רישוי העסקים. צרו איתנו קשר עוד היום, ובתוך ימים ספורים נגיע אליכם ונצא לדרך אל עבר רישיון יצרן משרד הבריאות לעסק שלכם.
בין לקוחותינו