למה שאתם ואנחנו קוראים מסעדה, משרד הבריאות קורא בית אוכל ואגב כך גם מכתיב שורה של תנאים ותקנות לקבלת רישיון עסק מסוג רישיון למסעדה. רישיון זה מיועד להבטיח את בטיחות ובריאות הלקוחות והעובדים במסעדה שלכם, ואם מסננים את כל התהליך הבירוקרטי הסיזיפי, יש בתקנות הללו הרבה היגיון.
אין לכם ראש להוצאת רישיון למסעדה, נכון?
העניין הוא, שהראש שלכם עסוק כעת בצבע השולחנות, עיצוב הכסאות, התקנת מערכת מיזוג האוויר, עיצוב המסעדה וגיוס השף העקשן שלא מוכן להתפשר על טעמו, והדבר האחרון שיש לכם זמן בשבילו הוא הוצאת רישיון למסעדה, על אף שאתם בהחלט מודעים לחובה שלכם לעשות זאת. במקום להילחם בעצמכם ובמקום לפגוע בתהליך ההקמה של העסק, תנו לנו לעזור לכם ולעשות את הכל בשבילכם.
את שירותי הוצאת רישיון עסק של משרד המכון לרישוי עסקים, אתם רוצים להזמין כבר עכשיו, לפני שאתם סוגרים את העיצוב והתכנון הפנימי של המסעדה ולפני שאתם רוכשים ציוד יקר ערך. למשרד הבריאות ישנה שורה של תקנות מחמירות עד רמת זווית השיפוע של תעלת הניקוז, מספר הכיורים, מיקום חדרי השירות, חיפוי הקירות, גובה המחיצות ואוורור המסעדה, רק כדי למנות כמה. הימנעו מטעויות שיכולות לעלות לכם ביוקר, והכניסו אותנו לתמונה כבר עכשיו.
שירות מלא, אדיב ומקצועי עד קבלת הרישיון המיוחל
אנו נבחן את מבנה המסעדה, נייעץ לכם לגבי התכנון הפנימי בהתאם לצרכים שלכם והתאם לתקנות משרד הבריאות, ונגבש את כל התכניות האדריכליות, תכניות עיצוב הפנים ומסמכים נדרשים נוספים, על מנת להבטיח שאתם עושים את הדברים נכון. את כלל המסמכים והתכניות נגיש למשרד הבריאות, המשרד להגנה על איכות הסביבה, כיבוי האש וכל משרד רלוונטי אחר, נלווה אתכם בתהליכי ביקורת, ננהל באופן מלא ובלעדי את ההתקשרות מול הגופים השונים ובתוך זמן קצר נגיע אליכם אל המסעדה החדשה ונגיש לכם רישיון למסעדה, ממוסגר עם חיוך.
משרד המכון לרישוי עסקים מנוהל על ידי אדריכלית מקצועית ותברואן מוסמך של משרד הבריאות, בעלי ידע מקצועי מקיף בתחום של רישוי עסקים והוצאת רישיון למסעדה בפרט, ובעלי קשרים והיכרויות עם שלל גורמי מפתח בתהליכי הרישוי. צרו קשר עוד היום, תנו לנו לטפל לכם בעניין ופנו את עצמכם לדברים החשובים לכם באמת.
בין לקוחותינו