מרכול זה עסק רווחי ללא כל ספק, אבל כזה שדורש אנשים בעלי מוסר עבודה גבוה וגישה נכונה אל לקוחות. אם בחרתם לפתוח מרכול, מן הסתם אתם אוחזים בדיוק בכישורים האלה, אבל מבחינת המדינה עליכם להשלים עוד כמה תהליכים בירוקרטיים על מנת להיות זכאים לפתוח את המרכול שלכם ולהתחיל לראות ממנו כסף. את התהליכים האלה אפשר להכניס כולם תחת הכותרת של רישיון עסק, ובאופן ספציפי רישיון למרכול.
רישיון למרכול – תהליך רישוי של עסק מזון
מאחר ומרכול הוא עסק מזון, עליכם לצפות גם למעורבות של משרד הבריאות ואולי אף של משרד ההגנה על איכות הסביבה. אתם אמנם אינכם יצרני מזון ולא תידרשו להוצאת רישיון יצרן, אך יהיה עליכם לעמוד במספר קריטריונים של אחסון מזון, קירור, תקנים של ציוד ומקררים, ניקוז והיגיינה וכמובן כל הקשור לבטיחות אש, חשמל ומים.
חלק לא קטן מתקנות אלה, מתייחס למבנה הפנימי של המרכול ולאופן בו אתם מעצבים אותו, ולכן ישנה חשיבות לבצע את התהליך של בקשת רישיון למרכול כבר בשלבי התכנון הראשונים, כך שלא תצטרכו להוציא כסף נוסף לאחר מכן, רק כדי לבצע תיקונים והתאמות. אנחנו במשרד המכון לרישוי עסקים, מציעים לכם שירות רישיון עסק מא' ועד ת', ודואגים לכם לכל ההיבטים, הן בינכם ובין עצמכם ומבנה המרכול, והן בינכם ובין הרשויות הרלוונטיות השונות.
סיוע מקיף לאורך כל תהליך הרישוי
אנו נסייע לכם בתכנון מבנה המרכול, ניידע אתכם בפעולות שעליכם לבצע על מנת לעמוד בקריטריונים הנדרשים, נבנה עבורכם תכנית אדריכלית של המבנה ונתייחס לכל היבטי הרישוי מבחינת תברואה ובטיחות. בכלל זה, נסביר לכם מה עליכם לעשות כדי לעמוד בתקנות אש ונגיש עבורכם את כל המסמכים הנדרשים לקבלת אישור כיבוי אש.
אתם תצטרכו פשוט להמשיך ולהוציא אל הפועל את חלום המרכול שלכם, בזמן שאנחנו נטפל עבורכם בכל המסמכים, התכניות וההתקשרות עם הגורמים הרלוונטיים, ונוציא לכם רישיון למרכול תקף ורשמי. ממשרדנו הממוקם בחולון, אנו משרתים בתי עסק בכל רחבי הארץ, אדריכלית מקצועית ומנוסה ותברואן מוסמך מטעם משרד הבריאות.
צרו איתנו קשר עוד היום ונוכל להוציא לדרך את תהליך הרישוי של המרכול שלכם כבר מחר.
בין לקוחותינו