בין שאתם בתהליך של הקמת סושיה עם תקוות גדולות להצלחה, ובין שאתם כבר מנהלים סושיה מצליחה, כעת גם ברור לכם שיהיה עליכם לעבור תהליך של בקשת רישיון עסק לסושיה על מנת לשחרר מעליכם את פקידי האכיפה של משרד הבריאות, ולא פחות מכך על מנת לאפשר לכם לפעול בצורה חופשית, למשל בענייני ביטוח. אבל חשוב להבין דבר אחד: רישיון לסושיה יבטיח לכם שאתם פועלים בצורה בטוחה, היגיינית ובריאה, לא לטובת אותם פקידים במשרד הבריאות אלא לטובת הלקוחות שלכם ולטובתכם אתם.
רישיון לסושיה – תהליך רישוי בענף המזון
סושיה הוא עסק מזון לכל דבר ועניין, וככזה עליו לעמוד גם בקריטריונים הכלליים של רישוי עסקים וגם בתקנות הספציפיות המוגדרות על ידי משרד הבריאות לבתי אוכל. במסגרת התהליך של בדיקת זכאותכם לרישיון, יבדוק משרד הבריאות מגוון אלמנטים כמו שיפועי רצפה, תעלות ניקוז, כיורים, חדרי שירותים, חיפוי קירות, אוורור וכן הלאה. זאת בנוסף לעניינים כלליים כמו מערכות כיבוי אש, טיפול בשפכים בהיבט של הגנה על איכות הסביבה, נגישות לנכים וכן הלאה.
ניהול התהליך בידיים הנכונות
תהליך הגשה ובחינה של רישיון לסושיה הוא תהליך פשוט למדי, אלא אם אינכם מכירים את החומר, ובמקרה כזה אתם רוצים להעביר את המשימה למשרד המכון לרישוי עסקים, המתמחה בתחום של רישוי עסקים ומשרת בתי עסק בכל רחבי הארץ ומכל ענפי המשק. במסגרת שירות רישיון לסושיה, ייקח על עצמו המשרד את כל תהליך הגשת הבקשה וניהול ההתקשרות מול הרשויות השונות, וכן יעניק לכם ליווי וייעוץ מלא לגבי הפעולות שעליכם לבצע בעסק על מנת להתאימו לתקנות והכללים, לרבות פעולות אדריכליות, פעולות תברואתיות ופעולות בהיבטי בטיחות.
שירות מלא מידי המומחים
בזמן שאנחנו נעסוק בהוצאת הרישיון לעסק הסושיה שלכם, אתם תוכלו להמשיך ולנהל אותה בהצלחה, וכשהתהליך יגיע לסופו נגיש לכם רישיון לסושיה שלכם, רישיון רשמי ותקף שיאפשר לכם להמשיך הלאה ולהניח את כל הסיפור מאחוריכם. משרד המכון לרישוי עסקים מנוהל על ידי צוות מקצועי הכולל אדריכלית מנוסה ותברואן מוסמך מטעם משרד הבריאות, וממתין לפנייתכם על מנת להתחיל את תהליך הרישוי כבר בתוך ימים ספורים.
בין לקוחותינו