למה שאנחנו קוראים פיצריה, קורא משרד הבריאות בית אוכל תוך התייחסות לעובדה הפשוטה שהמקום משמש לממכר מזון לציבור הרחב, וככזה עליו לעמוד בשורה של קריטריונים המוגדרים על ידי משרד הבריאות עצמו, מעבר לדרישות הסף שבהן נדרש לעמוד כל עסק המספק שירות לציבור. זה נכון שהראש שלכם עכשיו נמצא בדברים החשובים באמת להצלחת העסק שלכם, בטעם הרוטב, בסוג הגבינה, באופן שבו אתם מצליחים ללהטט עם העלויות כדי להבטיח לכם מספיק רווח, אך כדי להפעיל את העסק בראש שקט, יהיה עליכם לעשות את הנדרש על מנת להוציא רישיון עסק לפיצריה, ולעשות את זה כמה שיותר מוקדם.
רישיון עסק לפיצריה – אפשר לעשות את זה קל
במסגרת התהליך של בקשת רישיון לעסקי מזון, יש להגיש תכניות אדריכליות של מבנה העסק, תכניות תברואתיות של מערכות ניקוז, טיפול בשפכים, חיפוי קירות, כיורים, חדרי שירותים, שיפועי רצפה ועוד, תכניות בטיחות וגהות ובטיחות אש ומסמכים נוספים הדרושים לשם קבלת הרישיון. בקשת רישיון עסק לפיצריה היא בדרך כלל פשוטה יותר וניתן לעבור את התהליך ביתר קלות, ובתנאי שהוא מנוהל על ידי אנשי מקצוע המכירים את התקנות לפני ולפנים, מכירים את הפרוצדורות הנדרשות ויודעים לעבוד מול גורמי המפתח ברשויות השונות.
מומחים בעולם רישוי העסקים
משרד המכון לרישוי עסקים הוא משרד המתמחה בתחום של רישוי עסקים, ובכלל זה רישוי עסקי מזון ובקשת רישיון עסק לפיצריה. המשרד מנוהל על ידי אנשי מקצוע בעלי ניסיון רב בתחום רישוי העסקים, ובכלל זה אדריכלית מקצועית ומנוסה ותברואן מוסמך מטעם משרד הבריאות. במסגרת השירות, משרד המכון לרישוי עסקים לוקח על עצמו את המשימה להוצאת הרישיון לעסק שלכם, מספק לכם ייעוץ וליווי צמודים, מגבש את התכניות הנדרשות והמסמכים הדרושים ומנהל את ההתנהלות כולה מול הגורמים הרלוונטיים.
שירות מלא, אדיב ומקצועי
משרד המכון לרישוי עסקים המשרת בתי עסק בכל רחבי הארץ, מעניק לכם את החופש לעסוק בדברים החשובים באמת להצלחת הפיצריה שלכם, ועושה את כל הנדרש בצורה מקצועית, יעילה, פשוטה וזולה כדי להבטיח שבתוך זמן קצר תוכלו לקבל רישיון עסק לפיצריה שלכם ולהתחיל לעבוד בראש שקט. צרו קשר ונוכל לצאת לדרך בתוך ימים ספורים.
בין לקוחותינו