אחד האתגרים הגדולים והמשמעותיים ביותר בתהליך ההקמה של עסקי מזון, הוא תכנון המטבח ואזורי הייצור וההכנה על פי התקנות המדויקות שמפרט משרד הבריאות. תקנות אלה, שצריכות להילקח בחשבון בתהליך תכנון מטבחים, כוללות מפרטים על סוג והיקף חיפוי הקירות, גודל ומספר כיורים, שיפועי רצפה ותעלות ניקוז, תהליכי עבודה היגייניים, תאורה, אוורור, ציוד מטבח ואפילו חומרי הגלם מהם עשוי כל פריט שבו נעשה שימוש במטבח (נירוסטה, פלסטיק, גומי וכן הלאה).
תכנון מטבחים – מהלך הכרחי ובלתי נמנע
תכנון מטבחים לקוי, או היעדר מוחלט של תכנון המטבח העסק, עלולים להוביל להוצאות כספיות גבוהות מאוד בהחלפת ציוד, שיפוץ מחדש והפרעה להתנהלות התפעולית של העסק בגין התאמת המטבח לדרישות משרד הבריאות, כאשר עולה הצורך, והוא עולה בשלב כזה או אחר, להשיג רישיון עסק. כדי להבטיח שהמטבח שלכם נבנה בהתאם לדרישות משרד הבריאות, ושתוכלו לעמוד בתנאי הזכאות לרישיון עסק לעסק מזון, אנו בהמכון לרישוי עסקים מציעים לכם שירות תכנון מטבחים, אותו מומלץ לנצל כבר בשלבי ההקמה הראשוניים של העסק.
מומחים ברישוי עסקי מזון
משרד המכון לרישוי עסקים המתמחה ברישוי עסקי מזון ועבודה עם משרד הבריאות, מציע לכם ייעוץ וליווי מלאים וצמודים סביב כל תהליך התכנון וההקמה של מטבח העסק, לרבות בניית תכניות אדריכליות, תכניות תברואה ותכניות סביבה, המותאמות כולן לדרישות משרד הבריאות בפרט ולדרישות החוק לרישוי עסקים בכלל. משרדנו, המופעל מחולון, משרת עסקי ויצרני מזון מכל רחבי הארץ, ומנוהל על ידי צוות מקצועי הכולל תברואן מוסמך מטעם משרד הבריאות ואדריכלית מקצועית ומנוסה, המתמחה בתחום רישוי עסקים.
אל תהססו ואל תסתכנו – תנו לנו לעשות לכם את העבודה
במסגרת שירות תכנון מטבחים, אנו נספק לכם הנחיות מלאות להקמת המטבח, הנחיות עשה ואל תעשה והמלצות מקצועיות על כלל האפשרויות העומדות בפניכם להקמת המטבח על פי דרישות משרד הבריאות במינימום עלות ומינימום מאמץ. הניסיון מראה שעסקים שלא הקפידו על תכנון נאות של מטבח העסק, ספגו בהמשך הדרך הוצאות כבדות בהתאמתו מחדש על פי התקנות הקבועות בחוק. אל תהססו ואל תסתכנו – צרו איתנו קשר עוד היום ובתוך זמן קצר נוכל לצאת לדרך ולהקים יחד את מטבח העסק שלכם.
בין לקוחותינו